NAŠA PRIČA

O NAMA

Mi smo kreativan tim koji nudi usluge održavanja poslovnog ili privatnog prostora. Iako mlad tim, naše iskustvo je dovoljno veliko da zadovoljimo potrebe svakog našeg klijenta, čak i najzahtevnijeg.

Cilj poslovanja ProClean Service, na prvom mestu, jeste zadovoljstvo naših korisnika, profesionalnost, stručnost, otvorenost u komunikaciji, pristupačnost i brzo reagovanje na zahteve.

Pročitajte intervju na temu “Izvori bakterija: ovo su najprljavija mesta u vašem domu” koji smo dali za Daibau magazin, gde smo ukratko objasnili kako i na koji način poslujemo i vodimo računa o našim klijentima i njihovom besprekorno čistom stambenom ili poslovnom prostoru.

Naši klijenti su nam bezuslovno poklonili svoje poverenje jer su sigurni da će stručnost i profesionalnost našeg tima uvek biti na zahtevanom nivou. Vodimo se činjenicom da ukoliko unesete dozu strasti u posao koji obavljate, a samim tim i posvećenost, možete da stvorite magiju. Trudimo se svakodnevno da našim dragim klijentima i partnerima ponudimo najviše što možemo kako bismo ispunili njihova očekivanja.

Koristimo savremena sredstva i mašine visoke tehnologije kako bismo obezbedili savršenu uslugu. Usluge koje nudimo su:

  • Održavanje stambenih zgrada
  • Održavanje poslovnih prostora i kancelarija
  • Generalno čišćenje pri useljenju
  • Mašinsko pranje podova
  • Tehnička podrška
  • Adaptacija

Vaše mišljenje nam je veoma važno, a takodje nam je važno i kako ste zadovoljni našim uslugama.

Pošaljite nam sve vaše predloge i sugestije, kako bismo bili još bolji i kako bismo opravdali vaše poverenje.

ISKUSNO OSOBLJE

ČISTI PROSTORI

BRZA PODRŠKA

ZADOVOLJNI KLIJENTI

NAŠI KLIJENTI

ŠTA KAŽU O NAMA